Dansk
Gamereactor
artikler

Her er alt du skal vide om sommerens diverse gaming shows

Hvad skal man se? Hvor skal man se det? Og hvornår foregår det?

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Denne uge er en af de største inden for spilbranchen. I løbet af den kommende weekend vil vi se flere shows, der vil give os spændende afsløringer om alt inden for gaming. Uanset om du bare venter på at se noget af det nye Call of Duty, eller du har alle 2024-kalenderudgivelser i hovedet, kan der være en vis forvirring om, hvilket show der er vigtigst for dig. Hvis det virker lettere uoverskueligt, så har vi sammensat en lille artikel, så du kan blive klogere på det hele.

Guerrilla Collective Online Showcase - 6. juni klokken 19:00

Her er alt du skal vide om sommerens diverse gaming shows

Guerrilla Collective Online Showcase lover en hel masse spilafsløringer, information, annonceringer og trailere. Vi er ikke helt sikre på, hvad der er planlagt til showet endnu, men hvis du er fan af mindre titler som Until Then, Squirrel with a Gun og Undead West, bør du måske tage et kig på det. Du kan se med fra Guerrilla Collectives YouTube eller Twitch.

Access-Ability Summer Showcase - 7. juni klokken 17:00

Access-Ability-showcasen fejrer alt, hvad der har med tilgængelighed i spil at gøre, og ser på nyligt udgivne og kommende titler skabt af udviklere med diverse handicap, og da vi træder ind i en ny æra for tilgængelighed, føles det som en god tilføjelse til vores sommerarrangementer. Du kan se med på Twitch eller YouTube, hvor Laura Kate Dale er vært.

Dette er en annonce:

Summer Game Fest Showcase - 7. juni klokken 23:00

Her er alt du skal vide om sommerens diverse gaming shows

Summer Game Fest Showcase er, måske, den største af dem alle, og den lover en masse spændende information om de største spil, vi ser frem til i 2024 og fremover. Der vil helt sikkert være masser af reklamer, da det er et Keighley-show, men det er også noget af det tætteste, vi kommer på E3, nu hvor E3 er væk. Hvis du vil se med, streamer vi showet live, mens det sker, og du kan finde det på Live-siden.

Dette er en annonce:

Day of the Devs - 8. juni klokken 01:00

Her er alt du skal vide om sommerens diverse gaming shows

Umiddelbart efter Summer Game Fest Showcase, som starter den 8. juni her i Denmark, fortsætter Day of the Devs med spilafsløringer, annonceringer og meget mere med særligt fokus på indiespil. Vi streamer ikke Day of the Devs-showet, når det finder sted, men du kan fortsætte med at se med fra samme sted, enten via YouTube eller Twitch.

Devolver Direct - 8. juni klokken 02:00

Her er alt du skal vide om sommerens diverse gaming shows

Hvis du på en eller anden måde stadig er sulten efter annonceringer efter det (og ikke er faldet i søvn takket være den sene start), så er det en god ide at blive oppe til Devolver Direct. Det er Volvys 15-års fødselsdag, og du kan være sikker på, at Devolver Digital vil fejre det med stil. Forvent en masse skørhed, mærkelig humor og flere spilafsløringer fra Devolver. Deres showcase kan findes på enten YouTube eller Twitch.

Future of Play Direct - 8. juni klokken 17:00

Efter en lang powernap kan du vågne op på lørdag lige i tide til Future of Play Direct. En V-Tuber er vært for denne showcase, og der er løfter om hekseri og anime-piger. Hvis det ikke fortæller dig, hvad du har i vente, så ved jeg ikke, hvad der gør. Trinket Studios, Texel Raptor, Mighty Yell og Studio Pixel Punk blandt andre udviklere vil være til stede, så hold øje med YouTube, hvis de navne siger dig noget.

Wholesome Direct - 8. juni klokken 18:00

Med fokus på historiefortælling, kunst og unikt gameplay får Wholesome Direct dig til at lægge haglgeværer og sværd fra dig for at opleve spil, der giver dig en anderledes form for underholdning. For dem, der elsker hyggelige eller "sunde" spil, kan du tjekke Wholesome Direct ud på YouTube eller Twitch.

Latin American Games Showcase - 8. juni klokken 19:00

Her er alt du skal vide om sommerens diverse gaming shows

Som du måske har gættet ud fra navnet, fejrer Latin American Games Showcase titler, der er udviklet i Latinamerika-regionen og af latinamerikanere over hele verden. Der vil blive set på over 70 spil med en bred vifte af genrer, stilarter og meget mere. Som sædvanlig kan du se det på YouTube og Twitch.

Women-led Games Showcase - 8. juni klokken 20:30

Ligesom det var tilfældet med Latin American Games Showcase, kan du sikkert gætte motivet for denne begivenhed. Det fokuserer på studier og spil, der hovedsageligt er lavet af kvinder. Du kan forvente en bred vifte af titler og kan se med på YouTube og Twitch.

Future Games Showcase - 8. juni klokken 21:00

Her er alt du skal vide om sommerens diverse gaming shows

Med Roger Clark (Arthur Morgan i Red Dead Redemption 2) og Britt Baron (Tifa i Final Fantasy VII: Rebirth) som værter vil Future Games Show byde på over 40 titler til PC og konsol, hvilket giver os endnu et stort kig på nogle af de store spil i 2024 og efter det også. Du kan se det live via flere sociale medieplatforme, men du er sikkert allerede på YouTube og Twitch.

Xbox Games Showcase - 9. juni klokken 19:00

Her er alt du skal vide om sommerens diverse gaming shows

Efter en tætpakket lørdag er søndagen ret let med hensyn til antallet af shows, men den indeholder dog et af de største i form af Xbox Games Showcase. Forvent mere fra alt, der er Xbox-relateret, hvilket mildest talt inkluderer en masse IP'er på dette tidspunkt. Du kan også se denne stream på vores Live-side, hvor vi både dykker ned i de store afsløringer, men også kigger på Call of Duty: Black Ops 6.

PC Gaming Show - 9. juni klokken 22:00

I år er det 10 år siden, at PC Gaming Show blev afholdt for første gang, lige siden har showet fokuseret på alt, hvad der har med PC-spil at gøre. Vi kommer til at se omkring 50 titler som en del af dette show, så hvis du ikke er udbrændt efter at have set, hvad Xbox har at byde på, kan du altid hoppe ind og tjekke det ud på YouTube, Twitch eller sågar Steam.

Ubisoft Forward - 10. juni klokken 20:30

Her er alt du skal vide om sommerens diverse gaming shows

Det sidste store show, vi dækker i denne artikel, Ubisoft Forward, vil også kunne ses på vores Live-side, og det vil indeholde en kortere præsentation af de kommende spil fra Ubisoft. Vi lover ikke nogen overraskelser her, og det ser ud til, at hele showet kommer til at bestå af spil, vi kender til, såsom Assassin's Creed Shadow, Star Wars Outlaws og XDefiant.Indlæser mere indhold