Dansk
NYHED - SPONSORERET INDHOLD

Her er alt du skal vide om Total War: Pharaoh

Dynamiske vejrforhold, tilpasning af den store kampagne og meget mere gør dette til et værdigt kapitel i den legendariske serie.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Det gamle Egypten befinder sig i en brydningstid. Langs hele Nilen rejser tronfølgere sig, og det er op til dig at beslutte, hvem der skal blive landets næste store farao i Creative Assemblys nye og dynamiske strategispil.

Total War: Pharaoh er næsten her og lader dig træde ind i bronzealderens kollaps for at skabe Egyptens fremtid. Vælg mellem tre forskellige og unikke kulturer spredt ud over kortet: egypterne, hittitterne og kanaanæerne, mens du vælger en af otte fraktionsledere til at marchere mod sejren.

Dynamisk vejr kan have stor indflydelse på din oplevelse på slagmarken, og du kan gøre din kampagne så kaotisk eller så realistisk, som du vil, med helt nye tilpasningsmuligheder. Total War: Pharaoh bringer et niveau af dybde, der ikke er set før i Total War's historie. Lær alt, hvad du har brug for at vide om dette episke nye strategispil med vores introduktionsvideo nedenfor:

HQ

Total War: Pharaoh lanceres til PC via Steam d. 11 oktober.

Total War: Pharaoh

Relaterede tekster

2
Total War: PharaohScore

Total War: Pharaoh

ANMELDELSE. Skrevet af Kim Olsen

Creative Assembly introducerer os for en ny æra, og i brede træk er det rejsen værd.Indlæser mere indhold