Dansk
NYHED - SPONSORERET INDHOLD

Her er alt hvad du skal vide om Call of Duty: Modern Warfare III

Det ventede spil er ude nu, og vi kigger nærmere på alt hvad det kan tilbyde.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Det næste kapitel i Call of Duty-serien er næsten helt her. Call of Duty: Modern Warfare III ankom delvist i slutningen af sidste uge, så forudbestillere kunne opleve kampagnen tidligt, og det debuterer officielt på PC, PlayStation 4 og 5, Xbox One og Xbox Series X/S den 10. november 2023. Nu hvor lanceringen nærmer sig, har vi vendt vores opmærksomhed mod spillet for at forklare, hvorfor du bør glæde dig til det.

Vi har kigget på den nye actionfyldte kampagne, hvor kaptajn Price og Task Force 141 kæmper for at forhindre Makarovs forvredne planer, og på multiplayer-oplevelsen, der bringer kort fra 2009's Call of Duty: Modern Warfare 2 tilbage til en nostalgisk oplevelse, og denne del af serien har endda et omfattende zombiespil, der indeholder nogle af de største fjender, vi nogensinde har set i denne tilstand.

Så med en masse at se frem til og selv tjekke ud, skal du sørge for at tjekke vores praktiske All You Need to Know-video nedenfor for at få et indblik i, hvorfor du ikke vil gå glip af Call of Duty: Modern Warfare III.

HQ
Call of Duty: Modern Warfare III

Relaterede teksterIndlæser mere indhold