Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
lifestyle

Her er Aston Martin DB12

"Verdens første Super Tourer".

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Aston Martin lovede en ny DB-bil for nylig og bemærkede også, at det ville være et køretøj, der ikke ville passe ind i GT (grand tourer) -kategorien, da "Grand ikke er nok". Nå, den britiske bilproducent har nu løftet gardinet på denne nye DB og afsløret, at det bliver "verdens første Super Tourer".

Kendt som Aston Martin DB12, søger denne bil at ringe ind i en ny æra for producenten som "den første af sin næste generation sportsvogne". Den vil blive drevet af en 4,0-liters V8 twin-turbo-motor, der gør det muligt for bilen at klokke en tophastighed på 202 mph, alt sammen mens den kører 0-60 mph på 3,5 sekunder.

Med et ydre, der kan tilpasses via Aston Martins Q-platform, og et interiør, der indeholder Bowers & Wilkins-højttalere, Alcantara og Bridge of Weir stoffer og læder, alt sammen oven på en opgraderet infotainmentpakke, der understøtter Apple CarPlay og Android Auto , DB12 er mildest talt et slående køretøj.

Du kan læse nærmere om bilens specifikationer og specifikationer i pressemeddelelsen her, hvor DB12 er klar til at foretage sine første leveringer i 3. kvartal 2023.

Dette er en annonce:
Her er Aston Martin DB12
Aston Martin


Indlæser mere indhold