Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Crimson Dragon

Her er augusts Xbox-spil til download

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Så har Major Nelson bekræftet hvad Xbox Live Gold-abonnenterne kan forvente sig af gratis spil i den kommende måned. Til Xbox 360 bydes der på det lunkne Motocross Madness frem til den 15. august, mens man frem til den 31. august vil kunne hente det aldeles fremragende Dishonored.

Har du i stedet en Xbox One kan du se frem til hele næste måned at kunne hente Crimson Dragon og Strike Suit Zero til din konsol, og uanset om du er til kampglade drager eller robotter, skulle der altså derfor være noget at se frem til.

Crimson Dragon

Relaterede tekster

Crimson DragonScore

Crimson Dragon

ANMELDELSE. Skrevet af Jon Newcombe

Crimson Dragon føles mere som et forældet fortidslevn end et nostalgisk gensyn med de gode gamle dage.

0
Nye billeder fra Crimson Dragon

Nye billeder fra Crimson Dragon

NYHED. Skrevet af Thomas Blichfeldt

Så er der nye billeder fra Crimson Dragon, der denne gang viser The Bloodskin - et rødt bæst af en drage, der beskrives som at være alsidig og passende til nye...

0
Crimson Dragon og Xbox One

Crimson Dragon og Xbox One

NYHED. Skrevet af Lee West

Vi mødte Crimson Dragons senior game designer, Christopher Rubyor for at snakke om det, der bedst kan beskrives som den spirituelle efterfølger til Panzer Dragoon. Denne...Indlæser mere indhold