Dansk
Gamereactor
nyheder
Mortal Kombat X

Her er de bedst sælgende kampspil i USA på hver platform

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Kampspil har i løbet af de sidste fem års tid gennemgået lidt af en rennæsance, og de oplever i dag langt mere bevågenhed end de gjorde i en periode i løbet af sidste konsolgeneration. Nu hvor vi er på vej ind i en ny generation meget snart, så kunne det være smart at se lidt tilbage på denne, og finde ud af hvilke kampspil der er mest populære på de respektive platforme.

Det er præcis hvad NPD-gruppens analytiker Mat Piscatella. Efter en række forespørgsler har han offentliggjort deres tal, som fortæller os hvad de bedst sælgende kampspil på de diverse platforme er. Disse har han delt via Twitter. Det gælder dog kun for det amerikanske marked.

Det må siges at være Mortal Kombat X der sætter sig tungt på tronen, da det er det bedst sælgende kampspil på både PlayStation 4 og Xbox One. Naturligvis er det Super Smash Bros. Ultimate der dominerer på Switch.

Digitalt salg bliver talt med på stort set samtlige spil på listen, dog med undtagelse af Super Smash Bros. Ultimate, Pokkén Tournament og Arms.

PlayStation 4:
1. Mortal Kombat X
2. Mortal Kombat 11
3. Injustice 2
4. Dragon Ball FighterZ
5. Dragon Ball Xenoverse 2

Xbox One:
1. Mortal Kombat X
2. Injustice 2
3. Mortal Kombat 11
4. Dragon Ball Xenoverse 2
5. Dragon Ball Xenoverse

Switch:
1. Super Smash Bros. Ultimate
2. Pokkén Tournament
3. Arms
4. Mortal Kombat 11
5. Dragon Ball Xenoverse 2

Mortal Kombat X

Relaterede tekster

0
Mortal Kombat-øl er på vej

Mortal Kombat-øl er på vej

NYHED. Skrevet af Mikael Jensen

Sommeren er over os, og findes der noget bedre, end at slappe af med voldsport på det store lærred, imens man har en kold øl i højre hånd? Hvis man spørger Poulsbo,...Indlæser mere indhold