Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

LIVE
HQ
logo hd live | Earthless
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Dansk
   Gamereactor
   nyheder
   Dead Rising

   Her er de første billeder fra Dead Rising Remaster-spillene

   Abonner på vores nyhedsbrev her!

   * Påkrævet felt
   HQ

   For nylig blev det afsløret, at Dead Rising 1, 2 og Off the Record bliver remastered til PlayStation 4 og Xbox One, og takket være ny information om spillene på Xbox' officielle hjemmeside, har vi fået mere at vide om de studier der står for udviklingen, samt en række billeder fra alle tre projekter.

   Det originale Dead Rising bliver remastered af det polske studie QLOC, som tidligere har bragt DmC: Devil May Cry til de nye konsoller.

   Mercenary Technology står for Dead Rising 2 og Dead Rising 2: Off the Record, og de har tidligere bragt God of War 3 til PS4.

   Herunder kan du se billeder fra de tre projekter.

   Dead Rising

   Dead Rising
   Dead Rising
   Dead Rising

   Dead Rising 2

   Dead Rising
   Dead Rising
   Dead Rising
   Dead Rising
   Dead Rising

   Dead Rising 2: Off the Record

   Dead Rising
   Dead Rising
   Dead Rising
   Dead Rising
   Dead Rising

   Relaterede tekster

   Dead RisingScore

   Dead Rising

   ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Tanggaard

   Tag til Willamette og se en kødrand af udøde, stavrende zombier. Tanggaard har fundet arbejde som fotojournalist, og har brugt de sidste 72 timer i et indkøbscenter i Colorado.

   2
   Søndagsspecial: Dead Rising

   Søndagsspecial: Dead Rising

   NYHED. Skrevet af Philip Lauritz Poulsen

   Dead Rising var en af de spil, som var med til at gøre Xbox 360-konsollen til et kæmpe hit. Den overdrevne og fjollede vold var lige hvad de fleste gamere havde savnet på...   Indlæser mere indhold