Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Street Fighter 6

Her er de spil, der vil være på EVO2023

Alle de kendte ansigter og et par overraskelser også.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

EVO-turneringen er en af årets største begivenheder for kampspilfans. Det er her, de bedste i en masse kampspil går for at teste deres magt mod konkurrencen.

Normalt finder EVO sted omkring sommeren, men det betyder ikke, at hype-toget ikke allerede kan forlade stationen. De kampspil, der vil være på hovedscenen på EVO2023, er blevet afsløret, som vist i Twitter-indlægget nedenfor.

Der er de forventede spil, der har været en del af turneringen i årevis som Mortal Kombat 11, Tekken 7 og Dragon Ball FighterZ. Der er også en stor overraskelse i form af Street Fighter 6, som ikke engang er ude endnu, men bør frigives, når EVO ruller rundt.

For dem, der undrer sig over, hvor Super Smash Bros. er, har det desværre ikke været en del af EVO-turneringen siden sidste år, da Nintendo besluttede, at det ville lave sin egen turnering.

Hvad synes du om EVO-vagtplanen? Skal der være flere spil på denne liste?

Street Fighter 6

Relaterede tekster

2
Street Fighter 6Score

Street Fighter 6

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Mäki

Capcoms væld af ikoniske karakterer er tilbage, og er endnu en gang parate til at grundsmadre hinanden.Indlæser mere indhold