Dansk
Gamereactor
esports
EA Sports FC 24

Her er grupperne til EA Sports FC Pro World Championship

Turneringen starter i morgen og ser 32 spillere kæmpe om en præmie på $1 million.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det er næsten tid til EA Sports FC Pro sæsonen at slutte. Den sidste turnering i sæsonen er sat til at finde sted fra i morgen, med dette er FC Pro World Championship, der ser 32 spillere konkurrere om en del af en $ 1 million præmiepulje. Med denne begivenhed næsten her, kan du se, hvordan grupperne til turneringen er arrangeret og ligeledes en oversigt over hele weekendens tidsplan også.

Før du kommer til Group Stage, der hostes i morgen (11. juli), er det værd at være opmærksom på, at en Play-In Stage hostes i dag (10. juli). Med hensyn til hvem der er involveret her, kan du se gruppearrangementet nedenfor.

EA Sports FC 24

Efter denne afslutning og otte yderligere spillere, der sikrer sig en plads i hovedturneringen, kan du se, hvordan Group Stage grupperne vil blive opdelt nedenfor. Forvent, at denne handling begynder fra omkring 17:15 BST / 18:15 CEST.

EA Sports FC 24

Herefter kan vi se frem til yderligere to dage med action, begge ved hjælp af knockout-formater. 12. juli bliver Knockout Stage, som starter kl. 17:15 BST / 18:15 CEST. Dette vil derefter blive efterfulgt af Finals den 13. juli og starter på det tidligere tidspunkt kl. 13:15 BST / 14:15 CEST.

Relaterede tekster

EA Sports FC 24Score

EA Sports FC 24

ANMELDELSE. Skrevet af Jakob Hansen

FIFA 24 er blevet til EA Sports FC 24, men lad dig ikke narre. Navnet er desværre den mest markante ændring i årets meget undervældende fodboldspil fra EA Sports.Indlæser mere indhold