Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Borderlands: The Handsome Collection

Her er juni måneds PlayStation Plus-titler

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det er faktisk ganske ekstraordinært at Sony løfter sløret for hvilke gratis spil man kan hente i den kommende måned via PlayStation Plus før Microsoft har afsløret Games with Gold-spillene. Men det er præcis sådan det er gået. Spillene er blevet afsløret via PlayStation Blog, og må siges at være ganske robuste.

Fra tirsdag d. 4 juni kan du nemlig se frem til at hente både Sonic Mania, samt Borderlands: The Handsome Collection. Den sidstnævnte samling er som bekendt ikke ét spil, men snarere en dobbeltpakke bestående af restaurerede udgaver af Borderlands 2 og Borderlands: The Pre-Sequel.

Så mangler vi bare at Microsoft løfter sløret for Games with Gold. Er du tilfreds med juni måneds udvalg?

HQ
Borderlands: The Handsome Collection

Relaterede tekster

2
Her er de nye Xbox-tilbud

Her er de nye Xbox-tilbud

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

En gang imellem afslører Major Nelson en række nye tilbud på Xbox One og Xbox 360, hvor du får mulighed for at spare en hel del, på en række forskellige titler på begge...Indlæser mere indhold