Dansk
Gamereactor
nyheder
Paper Mario: The Origami King

Her er masser af gameplay fra Paper Mario: The Origami King

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Som I måske har fået med, afholdt Nintendo i går et Treehouse-event, der mere eller mindre var dedikeret til næste uges udgivelse af Paper Mario: The Origami King. Og helt som ventet bød gårsdagens udsendelse på masser af gameplay fra Intelligent Systems' kommende titel.

Her fik vi faktisk intet mindre end over 30 minutters uafbrudt gameplay fra Paper Mario: The Origami King. Præsentationen gav os et endnu dybere indblik i historien, den åbne verden, den karakteristiske og charmerende humor samt det nye kampsystem, som udvikleren har indført. Sessionen blev rundet af med en lang bosskamp mod... et penalhus af farveblyanter?

Ja, det virker til, at den klassiske Paper Mario-charme stadig er fuldkommen intakt. I kan se den lange gameplay-video herunder. Hvis I er interesseret, kan I desuden læse vores preview af Paper Mario: The Origami King her.

HQ

Relaterede tekster

0
Nintendo annoncerer Treehouse-udsendelse

Nintendo annoncerer Treehouse-udsendelse

NYHED. Skrevet af Emil Hanquist

I går udgav vi en lille smagsprøve på Paper Mario: The Origami King i form af et lille preview forud for titlens udgivelse næste uge. Men Nintendo USA har også lyst til...Indlæser mere indhold