Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Kingdom Come: Deliverance

Her er oversigten over alle de udvidelser der kommer til Kingdome Come: Deliverance

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Kingdom Come: Deliverance formåede at slå overordentligt igennem da det ankom tidligere på året, og udvikleren Warhorse har meldt ud at spillet har solgt masser af eksemplarer, og at de er tilfredse med resultaterne. Netop derfor ønsker de naturligvis at bibeholde tempoet, og derfor har de nu løftet sløret for spillets "DLC Roadmap", altså en oversigt over præcis hvad for noget indhold du kan forvente i løbet af året.

I løbet af sommeren ankommer udvidelsen "From the Ashes", og dette er en af fire store udvidelser, der ankommer i løbet af 2018. Samtidig udvikles en række mindre, gratis tiltag såsom Hardcore Mode og en særlig turneringsdel. Herunder kan du se detaljerne.

Kingdom Come: Deliverance

Udvidelser:
From the Ashes
The Amorous Adventures of Bold Sir Hans Capon
Band of Bastards
A Woman's Lot

Ekstra tilføjelser:
Hardcore Mode (Gratis)
The Making of Kingdom Come (Gratis for Kickstarter-støtter)
Tournament! (Gratis)
Combat Academy (Gratis for Kickstarter-støtter)
Modding Support (Gratis)

Relaterede tekster

Kingdom Come: DeliveranceScore

Kingdom Come: Deliverance

ANMELDELSE. Skrevet af Anders Fischer

Warhorse Studios har valgt at fjerne alt det magiske i deres RPG, og har på den måde skabt noget ganske magisk.Indlæser mere indhold