Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Her er Overwatch League 2022 Support Role Stars

Og de fire hold, der allerede er elimineret fra slutspillet.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Overwatch League Playoffs for 2022 er i fuld gang, og indtil videre har de været ret overraskende. Nogle af de bedste hold på tværs af ligaen er enten blevet elimineret eller befinder sig i elimineringsforhold i øjeblikket, og derudover har vi Support Role Stars at tale om og fejre.

Fra og med Role Stars-prisen er dette års vindere i supportkategorien: Dallas Fuel's Hyeon-Seok "Chiyo" Han, Los Angeles Gladiators Jin-Seo "Shu" Kim, Shanghai Dragons' Min-Chul "Izayaki" Kim og Dallas Fuel's Jun "Fielder" Kwon.

Når man ser tilbage på selve turneringen, er de fire hold, der allerede er slået ud, Philadelphia Fusion, Atlanta Reign, Toronto Defiant og de regerende mestre, Shanghai Dragons.

Dette efterlader kun otte hold, der stadig kæmper om titlen, hvoraf to går hjem i aften. De næste knockout-kampe vil se Los Angeles Gladiators tage imod San Francisco Shock, før Hangzhou Spark møder Florida Mayhem. Taberen går hjem, mens vinderen møder taberen af enten London Spitfire vs. Houston Outlaws eller Seoul Dynasty vs. Dallas Fuel.

Overwatch 2

Relaterede tekster

1
Overwatch 2Score

Overwatch 2

ANMELDELSE. Skrevet af Ben Lyons

Blizzards ventede efterfølger til det populære skydespil er udkommet, men hvordan fungerer det som... ja, efterfølger?Indlæser mere indhold