Dansk
Gamereactor
esports
Rainbow Six: Siege

Her er parentesen for Six Invitational 2023-finalerne

Den årlige, premier Rainbow Six Siege turnering afsluttes i denne weekend.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Efter et par ugers spændende konkurrence slutter Rainbow Six: Siege den årlige og førende esportsturnering, Six Invitational, i denne weekend. Forud for sæsonen, der afsluttes om et par dage, har Ubisoft delt parentesen for de sidste partier af spil, og du kan finde ud af, hvem der stadig er i spil til broderparten af præmiepuljen på $ 3 millioner nedenfor.

Finalen starter i eftermiddag, når Wolves Esports tager imod G2 Esports om en plads i semifinalen i Lower Bracket. Herefter følger KOI mod Astralis om den anden plads i semifinalen. Når disse spil er afsluttet, vil Oxygen Esports tage imod w7m esports om førstepladsen i Grand Final, hvor taberen går videre til Lower Bracket-finalen og venter på sejrherren i semifinalen.

Lørdagens kampe afsluttes med semifinalen i Wolves eller G2 vs. KOI eller Astralis, inden vinderen af dette tager imod taberen af Oxygen/w7m.

Så vil alles øjne være rettet mod den store finale på søndag, der er sat til 20:30 GMT / 21:30 CET, hvor vinderen af Oxygen/w7m tager imod den, der overlever Lower Bracket.

Se alle de kommende aktioner lige her, og sørg også for at tune ind på Rainbow Six: Siege Årgang 8-panelet, som afholdes inden den store finale på søndag.

Rainbow Six: Siege

Relaterede tekster

Rainbow Six: SiegeScore

Rainbow Six: Siege

ANMELDELSE. Skrevet af Anders Mai

Ubisofts populære shooter er tilbage for første gang siden 2008's Rainbow Six: Vegas 2. Er Siege det spil, fans har ventet på?Indlæser mere indhold