Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Assassin's Creed Mirage

Her er PC-kravene for Assassin's Creed Mirage samt en ny trailer til spillet

Med en mindre verden og et mere stramt fokus følger tilsyneladende mere overskuelige krav.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Med kun 15 dage til udgivelsen af Assassin's Creed Mirage - et spil, der markedsføres som en tilbagevenden til seriens rødder - synes Ubisoft, det er på tide, at vi kan tjekke, om vores computere kan håndtere spillet.

De har nu afsløret PC-specifikationerne (se nedenstående billede) for fire forskellige krav, og det lader til, at der er en god chance for, at et af dem passer til dit setup. Ubisoft forklarer også, at spillet understøtter "HDR så vel som multi-monitor og widescreen".

Assassin's Creed Mirage

Du kan se spillet i aktion i en ny trailer dedikeret til PC-versionen. Assassin's Creed Mirage udkommer den 5. oktober på PC, PlayStation og Xbox.

Er du usikker på, om spillet er noget for dig, kan du læse vores glødende preview eller vores interview med spillets Quest & World Director, Simon Arsenault.

HQ

Relaterede teksterIndlæser mere indhold