Dansk
Gamereactor
esports
Halo Infinite

Her er programmet for Halo World Championship, som starter i dag

En ny mester vil blive kronet i slutningen af weekenden.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

2023 Halo Championship Series slutter i denne weekend. Halo World Championship afholdes i Seattle fra senere i dag og løber helt frem til søndag aften (mandag morgen for os i Europa). Da dette kommer meget snart, har 343 Industries nu delt tidsplanen for den store turnering, hvilket betyder, at vi ved, hvornår vi kan forvente hver af de forskellige kampe, der er planlagt til begivenheden.

Med hensyn til de vigtigste World Championship starter puljespillet kl. 20:00 BST / 21:00 CEST i dag, hvilket vil se hold blive skåret ned i weekenden, indtil der kun er to tilbage og er indstillet til at konkurrere i de store finaler, der starter kl. 1:00 BST / 2:00 CEST den 16. oktober for os i Europa.

Du kan fange handlingen, som den udfolder sig lige her.

Halo Infinite

Relaterede tekster



Indlæser mere indhold