Dansk
Gamereactor
esports
Rainbow Six: Siege

Her er Rainbow Six: Siege Manchester Major Play-Ins beslag

Første fase af turneringen starter i denne uge.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det har været et par gode år for esports action i Storbritannien, da vi har set Dota 2 komme til Birmingham, League of Legends i London sidste år, Pokémon World Championships i landet for nylig, og fremtiden vil se League of Legends Worlds kommer til London, BLAST Premier Spring Finals også, og en Rainbow Six: Siege Major i Manchester.

Sidstnævnte turnering starter i denne uge, og med det i tankerne har Ubisoft nu lagt beslaget til turneringens Play-In fase. Fasen finder sted mellem 15. og 16. maj og vil se otte hold kæmpe om pladser i den 16-hold schweiziske formatfase, der følger. Med det starter snart, her er hvem der vil konkurrere i Play-Ins.


  • Rumstation vs. Team grusomhed

  • Blødning vs. CAG

  • FearX vs. Geekay Esports

  • Team Liquid vs. G2 Esports

Kun fire af disse hold går videre til næste fase, hvilket betyder, at fire hold skal hjem om et par dage. Hvad angår hvornår de to andre faser afholdes, er anden fase sat til 19.-22. maj, og den sidste fase er planlagt til 24.-26. maj.

Rainbow Six: Siege

Relaterede tekster

Rainbow Six: SiegeScore

Rainbow Six: Siege

ANMELDELSE. Skrevet af Anders Mai

Ubisofts populære shooter er tilbage for første gang siden 2008's Rainbow Six: Vegas 2. Er Siege det spil, fans har ventet på?Indlæser mere indhold