Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
FIFA 16

Her er sidste uges danske spilsalg

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Så er det endelig sket. Slut med de engelske spilsalg, for nu har vi endelig fået adgang til de nordiske og dermed de danske spilsalg, som vi vil forsøge at bringe hver uge. I den foregående uge har vi to faste konger på toppen, nemlig FIFA 16 og Grand Theft Auto V. Overraskelsen kommer dog i form af Lego Marvel Super Heroes, der ligger over både Lego Marvel Avengers og Lego Star Wars: The Force Awakens, der begge er nyere.

Derudover er der ingen synderligt nye udgivelser at finde på listen, så de danske gamere venter nok tålmodigt på efterårets mange udgivelser. Herunder finder i listen:

1. FIFA 16
2. Grand Theft Auto V
3. Lego Marvel Super Heroes
4. The Sims 4
5. Lego Marvel Avengers
6. Minecraft: PlayStation 3 Edition
7. The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited
8. Call of Duty: Ghosts
9. Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4
10. Xcom 2

FIFA 16

Relaterede tekster

FIFA 16Score

FIFA 16

ANMELDELSE. Skrevet af Ricardo C. Esteves

Efter sidste års skuffelse, vender FIFA tilbage i god form

0
Ugens Kamp: PSG vs. Arsenal

Ugens Kamp: PSG vs. Arsenal

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Denne uges Match of the Week er et stort europæisk opgør imellem Paris' fineste imod selveste Arsenal. Der trækker op til et godt gammeldags opgør imellem franskmænd og...Indlæser mere indhold