Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Project Cars 2

Her er vinderne af vores Project Cars 2-turnering!

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

For noget tid siden satte vi gang i stor turnering i anledning af lanceringen af Project Cars 2, og heldigvis var der mange af jer der fløj ind i Slight Mad Studios' ambitiøse bilspil for at sætte en tid.

Nu er tiden kommet til at afsløre de tre vindere, der kan se frem til at modtage en række fede præmier, og som forventet er de alle tre fra Finland.

Førstepræmien går til brugeren Sisuvoima10, der satte en tid på 1:54:255, og denne heldige bruger kan se frem til en PlayStation 4 Pro-konsol, en Ultra Edition af Project Cars 2 og et Thrustmaster-rat.

Anden- og tredjepræmien går til brugerne Mihalur og JustRandomHero, der satte tider på 1:54:930 og 1:55:450. De får en Collector's Edition af Project Cars 2 på PS4, et Thrustmaster-rat og en pakke med t-shirts, beanie-huer, armbånd og nøgleringe.

De pågældende brugere er blevet kontaktet her på Gamereactor, og vi ønsker dem stort tillykke!

Project Cars 2

Relaterede tekster

Project Cars 2Score

Project Cars 2

ANMELDELSE. Skrevet af Claus Larsen

Claus har spændt sikkerhedsselen, brugt flere timer på at indstille, kørt masser af fede løb og kan nu fortælle om sine oplevelser med Project Cars 2.Indlæser mere indhold