Dansk
Gamereactor
previews
Hearthstone: Heroes of Warcraft

Her er vores endelige indtryk af Hearthstone: Galakrond's Awakening

Vi kigger nærmere på det nyeste Hearthstone-eventyr, og viser dig de kort du kan få fingrene i.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Galakrond's Awakening er det seneste nye Hearthstone-eventyr, som du faktisk allerede kan få en forsmag på i dag. Det første kapitel er nemlig allerede tilgængeligt, og det tilføjer mere historie til spillet. Dette er ikke en udvidelse som sådan, men i stedet en singleplayer-kampagne, hvor du skal op imod bosser der er styret af computeren, og som er sat op på mere lineær vis. Naturligvis er dette ikke første gang at Blizzard udgiver sådan et eventyr, men Galakrond's Awakening er faktisk lidt tættere på de eventyr som Blizzard udgav for et par år siden.

Den vigtigste nye feature i Galakrond's Awakening er at kampagnen belønner spilleren med eksklusive nye kort, en struktur som faktisk manglede fra de seneste eventyr, som dog var gratis. Dette gør faktisk at Galakrond's Awakening kan anses som værende nødvendig for en konkurrenceorienteret spiller, da der ikke er nogen anden på at få kortene på. Det er en interessant måde at belønne spillerne på, men på den anden side forstærker dette kun klagen om at Hearthstone løbende bliver dyrere for dem der gerne vil have adgang til basale konkurrencedygtighed.

Hearthstone: Heroes of WarcraftHearthstone: Heroes of Warcraft

I forhold til selve strukturen har Blizzard valgt at inddele eventyret i fire distinkte kapitler, og her selve fordelingen ser sådan ud:

Dette er en annonce:

<em>Kapitel 1: 21. januar
Kapitel 2: 28. januar
Kapitel 3: 4. februar
Kapitel 4: 11. februar

Hvert eneste kapitel inkluderer to kampagner med tre bosser, og tilbyder fire kort, altså bortsat fra det første kapitel der tilbyder hele syv kort. Det betyder at eventyret i det hele indeholder 24 bosser og 35 eksklusive kort. Hver eneste boss kan klares på enten Normal eller Heroic sværhedsgrad, men det er dog kun nødvendigt at besejre dem på Normal for at få adgang til kortene. I forhold til priserne taler vi om €6.99 eller 700 Gold Coins per kapitel, eller €19.99 for hele eventyret.

Galakrond's Awakenings historie følger konfrontationen imellem League of Evil og League of Explorers, som vi spillere har fulgt over det seneste år. I hver eneste Leagues kampagne spiller som du som én af deres respektive medlemmer imod en boss fra den modsatte League. På Normal-sværhedsgrad er spillet lidt mere restriktivt, hvor hver begivenhed tvinger dig til at spille med et allerede sammensat dæk af kort, snarere end et du selv tilrettelægger. Bosserne er dog ikke synderligt svære, men vi blev dog udfordret af Heroic-udgaven, som giver et eksklusivt kortdesign.

Vi er lidt skuffede over Blizzards beslutning om at vende tilbage til dette format for disse eventyr. At "gemme" nye kort bag betalte udvidelser er lidt unfair overfor dem der udelukkende går op i at forblive konkurrencedygtig internationalt, og vi foretrækker desuden nok også de små tilfældige historier fra før, snarere end det her mere lineære narrative format. I forhold til selve kortene kan vi afsløre dem herunder.

Dette er en annonce:
Hearthstone: Heroes of Warcraft
Hearthstone: Heroes of Warcraft
Hearthstone: Heroes of Warcraft
Hearthstone: Heroes of Warcraft
HQ

Relaterede tekster

Hearthstone: Heroes of WarcraftScore

Hearthstone: Heroes of Warcraft

ANMELDELSE. Skrevet af Mika Sorvari

Uden tidligere erfaring med genren, træder Blizzard direkte ind på markedet for digitale kortspil og viser hvordan det skal gøres...Indlæser mere indhold