Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder

Hideki Kamiya forlader PlatinumGames

Den kendte spildesigner fortsætter i industrien, men har ikke afsløret sine konkrete fremtidsplaner.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I dag vågnede vi op til en overraskende nyhed: Hideki Kamiya, spildesigner og teamleder hos Capcom og Clover Studio gennem mange år, forlader det studie, han selv har grundlagt: PlatinumGames.

Udvikleren siger i en udtalelse, at Kamiya fratræder sin stilling den 12. oktober. "We are truly grateful for his creative ideas, leadership and contribution to the growth of PlatinumGames from our start-up to this very day."

Hideki Kamiya er bedst kendt for spil som Resident Evil, Resident Evil 2, Devil May Cry, Astral Chain, Viewtiful Joe og ikke mindst de tre spil i Bayonetta-serien.

Kamiya har også selv delt en meddelelse på X, hvori han skriver, at det ikke var nogen nem beslutning, men at han vil fortsætte med at lave spil på sin egen måde. Vi takker ham for de mange gode spil og ønsker ham held og lykke med hans næste eventyr.

Hideki Kamiya forlader PlatinumGames


Indlæser mere indhold