Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Hi-Fi Rush

Hi-Fi Rush solgte mere end Forspoken på Steam ved lanceringen

Og det er til trods for at spillet udkom ud af det blå, og er tilgængeligt via Game Pass.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I sidste uge ankom Dead Space Remake, Forspoken og så pludselig også Hi-Fi Rush. Sidstnævnte er også tilgængeligt på Game Pass, og ankom uden nogen videre fanfare, men det betyder ikke at det ikke allerede en succes.

Om ikke andet lader det til at være en succes ved siden af Forspoken på Steam. SteamDB kan nemlig afsløre hvilke 10 spil der solgte bedst i sidste uge på Valves platform, og her finder vi Hi-Fi Rush på ottendepladsen, til trods for at spillet kan tilgås direkte gennem Game Pass.

Det forhindrede det dog ikke spillet i at direkte slå Forspoken, som slet ikke nåede ind i top 10. Det kan eksempelvis skyldes at Hi-Fi Rush blev lanceret til $30, og ikke til $70 som Forspoken, men naturligvis har spillenes respektive ry også en rolle at spille.

HQ
Hi-Fi Rush

Relaterede teksterIndlæser mere indhold