Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Left 4 Dead 3

Hinter denne Valve-ansatte til et Left 4 Dead 3?

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Vi joker jo gerne med Valve og deres umiddelbart manglende evne til at kunne tælle til tre. De har lavet op til flere to'ere - blandt andet til Half-Life, Left 4 Dead, Portal og Team Fortress men den tredje del er noget, ingen af disse franchises har fået.

HQ

Men det lader til, at Valve endelig har lært, hvad der kommer efter to. Tristan Reidford, en Conceptual Artist hos Valve, har nemlig tilsyneladende gennem et screenshot af sin computerskærm hintet til, at Left 4 Dead 3 skulle eksistere. På billedet har man nemlig spottet en mappe, der hedder "left4dead3". Siden da er billedet blevet erstattet, men takket være en hurtig fan på ValveTime, er billedet blevet foreviget.

Selvfølgelig kunne alt dette jo betyde absolut ingenting. Valve-medarbejderne kunne jo have mapper til alle fremtidige projekter, der kunne blive til noget engang. Men vi holder fast i håbet på, at vi har mere Left 4 Dead i vente!

Left 4 Dead 3

Relaterede teksterIndlæser mere indhold