Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Final Fantasy IX

Hironobu Sakaguchi vælger sit favorit Final Fantasy

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Hvad er det bedste Final Fantasy-spil? Et spørgsmål som jeg forsøgte at besvare sidste år, hvorfor jeg mente Final Fantasy VII tog kronen som creme-de-la-creme. Der er selvfølgelig ikke noget rigtig svar til dette spørgsmål, men vi har nok fået det mest kvalificerede bud hidtil af faderen selv, manden, myten og legenden: Hironobu Sakaguchi.

I en samtale med skuespiller og YouTube-personlighed ProZD har Sakaguchi tilkendegjort, at nummer IX tager titlen som hans bedste spil. Sakaguchi var producer og designer under Final Fantasy IX's udvikling, men har ikke instrueret et Final Fantasy siden 1994's Final Fantasy VI.

Sakaguchi uddyber ikke svaret yderligere, men vi har nu fået den største Ethos-forklaring muligt. Den nye generations Final Fantasy-maestro, Hajime Tabata udnævnte Final Fanatsy VI som sin favorit, da han fik samme spørgsmål.

Final Fantasy IX

Relaterede tekster

8
Final Fantasy IXScore

Final Fantasy IX

ANMELDELSE. Skrevet af Nick Price

Square har med det sidste FF-spil til PSone præsteret en værdig afslutning, i et brag af blændende flot grafik og fængende dybt gameplay.Indlæser mere indhold