Dansk
Gamereactor
lifestyle

Hispano Suiza viser første glimt af sin næste fuldelektriske hyperbil

Carmen Sagrera skal afsløres til sommer.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi ser ikke mange fuldelektriske hyperbiler, sandsynligvis på grund af det faktum, at el- og batteriteknologi for det meste ikke har været i stand til at understøtte både en anstændig rækkevidde og enorm ydeevne. Det har dog ikke stoppet den Barcelona-baserede Hispano Suiza, da virksomheden nu har vist det første glimt af sin kommende tredje fuldelektriske hyperbil.

Nyheden, der skal afsløres fuldt ud til sommer, kommer, da virksomheden fejrer sit 120-års jubilæum. Bilen, kendt som Carmen Sagrera, siges at have en " bagende domineret af en stor eksponeret kulfiberspoiler ", alt sammen for at give den et sporty look uden at gå på kompromis med den "hyperlux-filosofi", virksomheden er kendt for.
Carmen Sagrera vil blive drevet af et monster 103 kW batteri, men selv med det under emhætten er det uklart, hvilken slags ydeevne og rækkevidde den vil tilbyde i praksis. I betragtning af at hyperbiler med forbrændingsmotor er det modsatte af effektive, er det nok rimeligt at antage, at denne helelektriske hyperbil heller ikke vil være det mest effektive køretøj på markedet.

Hispano Suiza viser første glimt af sin næste fuldelektriske hyperbil
Hispano Suiza
Dette er en annonce:


Indlæser mere indhold