Dansk
Gamereactor
nyheder
Watch Dogs: Legion

Historie-DLC til Watch Dogs: Legion får mindre udskydelse

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

At sige Watch Dogs: Legion har en mindre identitetskrise vil ikke være helt forkert. Ikke nok med, at du kan spille som (næsten) samtlige NPC'er i hovedspillet, så markedsfører Ubisoft også spillet som både en selvstændig single-player oplevelse, et live-service spil, og sidst men ikke mindst et multiplayer-spil med lanceringen af Watch Dogs: Legion Online.

Efter lanceringen har særligt live-service elementerne og onlinedelen fået opdateringer, men snart udkommer udvidelsen Bloodlines, der giver nyt indhold til os, ​der foretrækker singleplayer.

Udvidelsen var oprindeligt sat til at udkomme i slutningen af juni, men nu melder Ubisoft, at vi skal vente en smule længere.

Bloodlines er nu sat til at udkomme i starten af juli, som det fremgår af spillets opdaterede road map. I Bloodlines kan du spille som Aiden Pierce fra det originale Watch Dogs samt Wrench fra Watch Dogs 2. Karakterne kan både anvendes i den normale kampagne samt i en stribe nye missioner, som forhåbentligt er en tand mere nervepirrende, end hvad vi blev præsenteret for i det normale spil.

Watch Dogs: Legion

Relaterede tekster

0
Watch Dogs: Legion bliver til en tegneserie

Watch Dogs: Legion bliver til en tegneserie

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Ubisoft har længe forsøgt at ekspandere til flere medier for deres mest populære IP'er som Assassin's Creed og Far Cry. Watch Dogs når ikke helt samme højder, så vi skal...

0
Watch Dogs: Legion Online får zombie-mode

Watch Dogs: Legion Online får zombie-mode

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Zombier er som bekendt svære at dræbe, men det har vist sig, at det mest effektive middel mod de stædige bæster hverken er ild eller skud i hovedet, men simpelthen at...Indlæser mere indhold