Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
lifestyle

Hjælp med at redde planeten ved at drikke whisky

Talisker X Parley: Wilder Seas-drikken er en del af et samarbejde om at rewilde 100 kvadratkilometer havskov.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Conservation er større og stærkere støttet end nogensinde, og et af de seneste initiativer, der passer ind i dette, kommer fra whiskyproducenten, Talisker. Som en del af et nyt samarbejde med Parley for the Oceans har Talisker lovet at hjælpe med at rewilde 100 kvadratkilometer havskov, og du kan hjælpe denne indsats ved blot at købe en flaske gode ting, hvor Talisker derefter donerer til sagen.

Whiskyen er kendt som Talisker X Parley: Wilder Seas og kommer i en flaske, der er lavet af 100% genbrugsglas lavet af biobrændstof, og hvad angår donationen, vil Talisker bidrage med £ 3 for hver solgt flaske.

Den 70 centilitre flaske single malt skotsk whisky er ikke billig vel at mærke, da den klokker ind på £ 75 pr. Flaske, men hvis du leder efter en premium drik, der beskrives som "rig og intens" med en "røgfyldt-frugtagtig eftersmag" og vil hjælpe med at redde havene, så er dette et godt sted at starte.

Hjælp med at redde planeten ved at drikke whisky
Dette er en annonce:


Indlæser mere indhold