Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy fylder knapt 80GB på konsollerne

Der er tale om en ret massiv filstørrelse.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Hogwarts Legacy står til at blive et enormt spil, og trender allerede til at blive en af 2023's største lanceringer, hvis man bedømmer ud fra antallet af forudbestillinger.

Nu ved vi desuden hvor meget plads du skal sætte af på harddisken for at være klar til at spille i næste uge. Det fremgår nemlig fra adskillige insidere på Twitter, at Xbox Series-versionen er 76.67GB, og at PS5-udgaven af 79.54GB, muligvis på grund af det ekstra indhold man får med, som faktisk er ret signifikant.

Spillet lanceres d. 10 februar, men kan spilles tre dage tidligere hvis man har forudbestilt. Du kan læse vores anmeldelse inden alt for længe.


HQ
Hogwarts Legacy

Relaterede tekster

Hogwarts LegacyScore

Hogwarts Legacy

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Mäki

Næsten to år efter at spillet skulle have været ude, får vi endelig muligheden for selv at blive elev på Hogwarts. Har det været ventetiden værd?Indlæser mere indhold