Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy har ikke noget moralesystem

Du kan bruge alle de utilgivelse forbandelser du lyster.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I Hogwarts Legacy lader der til at være et stort fokus på de utilgivelige forbandelser, et emne der ellers er ret kontroversielt blandt troldmænd og hekse i Harry Potter-universet. Du kan sågar bruge dem i kamp, men det bliver uden en bekymring for om hvorvidt spillet tager stik af din strategi.

Det er blevet bekræftet via et preview ovre hos GamesRadar, at spillet ikker har noget moralesystem, som betyder at du kan begå dig som du har lyst uden frygt for at blive brandemærket som "ond" eller "god".

"Characters will react visually and audibly to seeing the player cast an Unforgivable, but we don't have a morality system that punishes them for doing so - this would be too judgmental on the game maker's part," said Lead Designer Kelly Murphy. "But, should the player continue these actions, the world will reflect back knowledge of them."

Du kan passende læse vores preview lige her.

Hogwarts Legacy

Relaterede tekster

Hogwarts LegacyScore

Hogwarts Legacy

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Mäki

Næsten to år efter at spillet skulle have været ude, får vi endelig muligheden for selv at blive elev på Hogwarts. Har det været ventetiden værd?Indlæser mere indhold