Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy har solgt som varmt brød

Ifølge Brand and Marketing Manager hos Warner Bros., har Hogwarts Legacy solgt virkelig godt.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Senior Brand and Marketing Manager hos WB Games, Arien Darby, har på LinkedIn meddelt at Hogwarts Legacy har solgt mere end 12 millioner eksemplarer i løbet af de første to uger, det var på markedet og har i samme periode genereret indtægter for mere end 850 millioner dollars, svarende til mere end 5.75 milliarder kroner. Og det var altså på bare to uger.

Efter 1 måned nåede spillet desuden at blive det bedst sælgende spil i 2023 i USA og har allerede solgt mere end Elden Ring.

På LinkedIn skriver Arien Darby:
"As I reflect on my role as the brand marketing lead for Hogwarts Legacy, the success of our campaign still feels surreal after such an epic 5+ year odyssey."

WB Games har hentydet at der både er en efterfølger og udvidelser til det første spil i støbeskeen, men der er endnu ikke officielt annonceret nogen af delene.

Hogwarts Legacy

Relaterede tekster

Hogwarts LegacyScore

Hogwarts Legacy

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Mäki

Næsten to år efter at spillet skulle have været ude, får vi endelig muligheden for selv at blive elev på Hogwarts. Har det været ventetiden værd?Indlæser mere indhold