Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy indtager igen 1. pladsen på listen over fysiske spilsalg i England

Starfield er allerede faldet ned på 8. pladsen.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I betragtning af at Starfield udkom på Game Pass allerede på udgivelsesdagen, kommer det ikke som verdens største overraskelse, at spillet ikke er en gigant i forhold til fysiske salg - i hvert ikke i England. Efter en uge på toppen af listen over fysiske spilsalg i England er Bethesdas storspil faldet ned på 8. pladsen, mens det evigt populære Hogwarts Legacy igen indtager 1. pladsen.

Med Hogwarts Legacy tilbage som nummer ét, snupper det nyligt udkomne The Crew Motorfest 2. pladsen, efterfulgt af den eviggrønne racer Mario Kart 8 Deluxe på 3. pladsen. Derefter følger The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, Grand Theft Auto V, Lego Star Wars: The Skywalker Saga, og Minecraft - nogle efterhånden meget velkendte ansigter - inden vi altså når til Starfield på 8. pladsen. På 9. pladsen har vi så Fae Farm, og på 10. pladsen Red Dead Redemption 2.

Andre bemærkelsesværdige ændringer er, at Street Fighter 6 vender tilbage til listen på 12. pladsen, Mario + Rabbids: Kingdom Battle er på en eller anden måde kravlet op på 20. pladsen, og Final Fantasy XVI klynger sig til listen på 38. pladsen.

Eftersom Payday 3, Lies of P, Party Animals, og EA Sports FC 24's Ultimate Edition alle udkommer enten i fuld version eller Early Access i denne uge, bliver det interessant at se næste uges liste.

Hogwarts Legacy

Relaterede tekster

Hogwarts LegacyScore

Hogwarts Legacy

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Mäki

Næsten to år efter at spillet skulle have været ude, får vi endelig muligheden for selv at blive elev på Hogwarts. Har det været ventetiden værd?Indlæser mere indhold