Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy kunne have haft et moralesystem

At kaste utilgivelige forbandelse kunne faktisk have været... ja, utilgiveligt.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Mange har kommenteret på det faktum, at du i Hogwarts Legacy kan kaste om dig med tilsyneladende "utilgivelige forbandelse" som Crucio og Avada Kedavra, men uden at dette har nogen konsekvenser for dit virke som elev på Hogwarts.

Men sådan var det muligvis ikke fra start til slut under udviklingen. GrandTheftDiamonds har nemlig fundet ud af, at spillet på et tidspunkt havde et moralesystem konstrueret omkring den såkaldte "House Cup". Ved at bruge disse besværgelser ville dit kollegie miste point.

Du kunne også miste point ved at mobbe andre elever, men du kunne ligeledes optjene point ved at møde op til tiden, deltage i diverse klubber og meget mere.

Det viser sig at dette system blev skrottet under udviklingen, men det kan være at det vender tilbage i en efterfølger en dag.

Hogwarts Legacy

Relaterede tekster

Hogwarts LegacyScore

Hogwarts Legacy

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Mäki

Næsten to år efter at spillet skulle have været ude, får vi endelig muligheden for selv at blive elev på Hogwarts. Har det været ventetiden værd?Indlæser mere indhold