Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy lader dig ikke gå ind i Chamber of Secrets

Hemmelighedernes Kammer forbliver hemmeligt.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Avalanche Software har ikke lagt skjul på, at selve Hogwarts er den del af spillet de er allermest stolte af, og det er nu muligt at udforske dele af det gigantiske slot, som du kun delvist eller aldrig har set i filmene.

Men der er ét sted hvor du ikke får lov at udforske, og det er Chamber of Secrets. Det fremgår i den lækkede artbook (via Reddit). Her står der at udviklerne overvejede det, men i sidste ende valgte at droppe ideen:

"Unfortunately, there were some challenges with this and it was decided not to include it. We certainly wouldn't want the player thinking they could kill a Basilisk that needs to still be there in 1992!"

Spillet lander inden længe, d. 10 februar.

HQ
Hogwarts Legacy

Relaterede tekster

Hogwarts LegacyScore

Hogwarts Legacy

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Mäki

Næsten to år efter at spillet skulle have været ude, får vi endelig muligheden for selv at blive elev på Hogwarts. Har det været ventetiden værd?Indlæser mere indhold