Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy lader til at være kommet godt fra start på PS4 og Xbox One

69 millioner edderkopper er blevet dræbt.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

For omtrent 10 dage siden blev Hogwarts Legacy endelig lanceret på PlayStation 4 og Xbox One, og selvom at disse platforme er ret antikverede efterhånden, så siger Digital Foundry at denne version faktisk er en positiv overraskelse, og der er i øvrigt også tale om en ret stor succes.

Studiet bag, Avalanche Software, har udgivet en ny infografik via Twitter, hvor de afslører at der allerede er blevet spillet 17.2 millioner timer, og at der er blevet besejret 45.4 millioner Dark Wizards.

Selvom det ikke er meget at gå efter, i forhold til at bedømme det samlede salg, så lader studiet til at være tilfredse med tallene.

Spillet kommer også til Switch, men det sker dog først i november efter en nylig forsinkelse.

Hogwarts Legacy

Relaterede tekster

Hogwarts LegacyScore

Hogwarts Legacy

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Mäki

Næsten to år efter at spillet skulle have været ude, får vi endelig muligheden for selv at blive elev på Hogwarts. Har det været ventetiden værd?Indlæser mere indhold