Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy slår seerrekord på Twitch

Der var 1.3 millioner samtidige seere på et tidspunkt.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Hogwarts Legacy udkommer slet ikke før fredag, men dem der har forudbestilt kunne faktisk spille allerede fra i går, og dermed skyllede det ind over Twitch med et hav af streams, der alle fremviste spillets spæde start.

Og noget tyder på at vi går en gigantisk lancering i møde, for allerede nu har spillet slået platformens rekord for størst antal samtidige seere på én gang. Det er afsløret af Twitch at spillet ramte 1.3 millioner samtidige seere i løbet af tirsdag aften, som specifikt er en rekord for et singleplayer-spil.

Det er dog ikke kun gode nyheder, eftersom mange af dem der streamede blev overfuset af vrede brugere, der kastede om sig med vrede udtalelser rettet imod streamerne for at "støtte op om J.K. Rowling". Eksempelvis trender "Girlfriend Reviews" lige nu på Twitter, da den ene halvdel af den duo begyndte at græde under et stream i går aftes, efter der blev rettet et utal af hånlige, vrede og fornærmende beskeder imod hende.

Hogwarts Legacy

Relaterede tekster

Hogwarts LegacyScore

Hogwarts Legacy

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Mäki

Næsten to år efter at spillet skulle have været ude, får vi endelig muligheden for selv at blive elev på Hogwarts. Har det været ventetiden værd?Indlæser mere indhold