Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy subreddit bandlyser diskussioner om J.K. Rowling

Holdet af moderatorer mener ikke at det var muligt at bløde op for restriktionerne.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

For nylig valgte ResetEra helt at lukke al omtale af Hogwarts Legacy grundet forfatterinden bag bøgerne spillet er baseret på J.K. Rowlings udtalelser om blandt andet transkønnede. Det lader dog til at koblingen imellem Rowling og spillet, selvom at de to størrelser ikke direkte har noget med hinanden at gøre, skaber flere problemer.

Moderatorerne bag spillets specifikke Reddit-tråd har nemlig afsløret via et indlæg, at al samtale der på en eller anden måde drejer sig om J.K. Rowling "quickly spirals into bigoted language towards LGBTQ+ individuals.".

Derfor er de nødsaget til at bandlyse al snak om forfatterinden med øjeblikkelig virkning. Ydermere slår de fast at "defending JKR is not the purpose of this subreddit."

Alle der nævner hendes navn, eller refererer til hende i den tråd, bliver fjernet.

Hogwarts Legacy

Relaterede tekster

Hogwarts LegacyScore

Hogwarts Legacy

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Mäki

Næsten to år efter at spillet skulle have været ude, får vi endelig muligheden for selv at blive elev på Hogwarts. Har det været ventetiden værd?Indlæser mere indhold