Dansk
Gamereactor
nyheder
Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy var det bedst sælgende fysiske spil i England i 2023

Spillet sætter en stopper for FIFA's 10 år lange dominans på de engelske salgslister.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Hogwarts Legacy lader til at være en stor kommerciel succes, og det endte endda med at blive det bedst sælgende fysiske spil i England i 2023. Spillet er det første spil, som ikke er et FIFA spil, der opnår det siden Grand Theft Auto V i 2013.

Der er solgt flest udgaver af spillet til PlayStation 5, efterfulgt af PlayStation 4 og Nintendo Switch på henholdsvis 2. og 3. pladsen. Det er ganske imponerende at Nintendo Switch udgaven kan lande som den 3. bedste version, da det udkom i november sidste år, mens PlayStation 5 og PlayStation 4 udgaverne kom henholdsvis februar og maj.

Det er dog værd at bemærke, at Nintendo Switch typisk er en platform, som der bliver solgt mange fysiske spil til, specielt op til jul hvor der skal ligge pakker under træet.

Ifølge Gfk Data, som tracker det fysiske spilsalg i England, så blev der i 2023 solgt 12.76 millioner fysiske spil, et fald på næsten 5% i forhold til året før.

Hogwarts Legacy

Relaterede tekster

Hogwarts LegacyScore

Hogwarts Legacy

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Mäki

Næsten to år efter at spillet skulle have været ude, får vi endelig muligheden for selv at blive elev på Hogwarts. Har det været ventetiden værd?Indlæser mere indhold