Dansk
Gamereactor
nyheder
Everwild

Holdet bag Everwild består af veteraner bag blandt andet Fable og Total War

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Under X019-pressekonferencen tilbage i november løftede Rare sløret for endnu en helt ny spilserie, nemlig Everwild, der lader til at drage lidt inspiration fra The Legend of Zelda: Breath of the Wild, men hvor der tilsyneladende også er fokus på kooperativt spil, ligesom i deres andet hit, Sea of Thieves.

Rare bekræftede efterfølgende at det var et relativt lille hold der arbejdede på spillet indtil videre, men at det hold fortsat vil vokse som produktionen skrider frem. Dog lader det til, at det hold der er i gang lige nu består af en række veteraner fra rundt omkring i branchen.

VGC har gravet lidt i holdets opsætning, og er kommet frem til at det blandt andet består af Lead Designer James Blackham, der tidligere arbejdede for Lionhead på Fable Legends, Executive Producer Louise O'Connor der har arbejdet på Conker's Bad Fur Day og Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts, Creative Director Simon Woodroffe fra Sumo Digital og Kate Watson, der har arbejdet på Total War-serien hos Creative Assembly.

De estimerer at der er omtrent 50 ansatte på holdet bag Everwild lige nu. Du kan se den originale trailer herunder. Vi regner med at se mere til det ved årets E3.

HQ
Everwild

Relaterede teksterIndlæser mere indhold