Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
lifestyle

Hondas Motocompacto er en elektrisk scooter, du kan tage med overalt

Det lille køretøj har en tophastighed på 15 mph og kan foldes op for at spare plads.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Har den ene ting, der har afskrækket dig fra at købe en elektrisk scooter, været dens størrelse? Er du desperat efter et lille køretøj, der kan pakkes væk og næsten ikke fylder noget? I så fald har Honda måske bare det perfekte køretøj til dig.

Kendt som Motocompacto, er denne lille elektriske scooter designet på en sådan måde, at den let kan foldes sammen, alt sammen i en lille andel, der betyder, at den let kan gemmes væk.

Cyklen har en maksimal hastighed på 15 mph, en rækkevidde på 12 miles, kan nå fuld opladning på 3.5 timer, kan gå fra 0-15 mph på en blærende hurtig 7 sekunder, og alt sammen mens den kun vejer 41.3 lbs. Honda lover også, at den kan bære op til 265 lbs, og at den også er vandtæt.

Som med de fleste produkter i disse dage har Motocompacto også en personlig app, der holder dig informeret om batteriopladning og lignende, og kroppen er designet til at hylde Hondas Motocompo scootere fra 1980'erne.

Dette er en annonce:

Der er ingen omtale af prisen på denne lille gadget, men forhåbentlig vil den være rimeligt prissat, da dette kan være en ideel smule teknologi for alle, der ønsker at komme til og fra relativt tætte byområder.

Hondas Motocompacto er en elektrisk scooter, du kan tage med overalt
Honda


Indlæser mere indhold