Dansk
Gamereactor
nyheder
Horizon: An American Saga - Chapter 2

Horizon: An American Saga - Chapter 2 kommer ikke i biograferne i august

Efter første films katastrofale biografforløb vil efterfølgerne nu blive udskudt på ubestemt tid.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Selv alverdens cowboy-hungrende fædre kunne ikke sikre, at Horizon: An American Saga - Chapter 1 blev en succes i biografen. Efter et par uger på plakaten står det klart, at den Kevin Costner-instruerede, -medvirkende og -medfinansierede western ikke kommer til at tjene sig selv hjem.

Filmen har kun indtjent beskedne 26 millioner dollars, på trods af at budgettet rygtes at være omkring 100 millioner dollars. Med marketingomkostninger oveni har filmen indtil videre langt fra været en kommerciel succes, og dette har ført til, at New Line Cinema nu ændrer sin strategi for efterfølgeren/anden del.

Ifølge The Hollywood Reporter vil Chapter 2 ikke længere få en biografpremiere i august, som først planlagt. Filmen er nu tilsyneladende udskudt på ubestemt tid. Der er ikke sat nogen dato for, hvornår Chapter 2 nu vil få sin premiere, og om der overhovedet vil være tale om en biografpremiere.

Den 16. juli vil Chapter 1 blive tilgængelig på PVOD og på Max på et tidspunkt derefter. Dette skal angiveligt "give publikum en større mulighed for at opdage den første del," hvilket betyder, at der stadig synes at være håb om, at Chapter 2 til sidst får en biografdebut.

Horizon: An American Saga - Chapter 2

Relaterede teksterIndlæser mere indhold