Dansk
Gamereactor
nyheder
Returnal

Housemarque arbejder på et nyt "Big AAA Action Game"

De vedligeholder samme niveau som de satte med Returnal.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Frem til Returnal lavede finske Housemarque lidt mindre PlayStation-eksklusive titler, men det lader til at de har fået smag for større AAA-spil, særligt efter at de officielt er blevet købt af Sony.

Vi ved ikke noget om deres næste spil, udover at det tilsyneladende er en ny IP, og altså ikke Returnal 2. Men vi ved at det bliver stort.

De leder efter nye ansatte, og i opslaget står der dette;

"If you wish to join us for our next journey, apply today! We are looking for a Senior Game Designer focusing on Enemy and Boss design for our next big AAA game!"

Der står også at man skal have en "passion for action games", og at det kræves at man har erfaring med Unreal Engine, så noget tyder på at vi har noget stort i vente.

Hvor længe der er til en eventuel afsløring vides dog ikke.

Returnal

Relaterede tekster

Vi anmelder Returnal på PCScore

Vi anmelder Returnal på PC

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Laursen

Returnal er vendt frygteligt tilbage! Laursen har kæmpet sig vej gennem mørklagte ruiner og mangearmede uhyrer for at levere en hurtig anmeldelse af spillets PC-udgave.

Returnal kommer som tegneserie

Returnal kommer som tegneserie

NYHED. Skrevet af Palle Havshøi-Jensen

Housemarque teasede for nogle dage siden noget Returnal-relateret - hvis du havde håbet på DLC eller en efterfølger, bliver du nok skuffet. Men tjek lige den her lækre animerede udgave først.Indlæser mere indhold