Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Returnal

Housemarque putter skrottede Returnal-ideer i deres nye IP

Vi ved dog stort set intet om det hemmelige projekt endnu.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Returnal er på egen hånd ret "feature-packed", men åbenbart er der et hav af ideer som udvikler Housemarque aktivt testede i løbet af udviklingen, men som ikke nåede med i det færdige produkt.

Men disse ideer bliver nu taget op til genovervejelse, og bliver måske en del af den helt nye IP som Housemarque arbejder på, for de arbejder ikke på en Returnal-efterfølger, men et nyt projekt. I et interview med VGC fortæller Senior Narrative Designer, Eevi Korhonen, følgende:

"Returnal was so ambitious. We dreamt super big, but we still had to leave so much on the cutting room floor. All of these ideas and narrative systems. I'm super excited to pick up those pieces and see how those fit our new IP story."

Hvad ønsker du at se fra Housemarque?

Returnal

Relaterede tekster

5
Vi anmelder Returnal på PCScore

Vi anmelder Returnal på PC

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Laursen

Returnal er vendt frygteligt tilbage! Laursen har kæmpet sig vej gennem mørklagte ruiner og mangearmede uhyrer for at levere en hurtig anmeldelse af spillets PC-udgave.Indlæser mere indhold