Dansk
Gamereactor
nyheder
Resogun

Housemarque slutter sig sammen med Defender-udvikler

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Housemarques Harry Krueger (Resogun lead) og Eugene Jarvis (ansvarlig for blandt andet Defender og Robotron) slog pjalterne samme i aftes, for at snakke om fremtiden.

Det ser ud til, at de kom frem til konklusionen, at de har en del tilfællles, blandt andet kærligheden til oldschool-gaming.

Derfor slår de to herrer sig nu sammen ifølge Housemarques hjemmeside.

Jarvis var imponeret over den finske udviklers præstationer, og med egne ord fortæller han, at han føler at Resogun har taget Defender-formularen til nye højder.

"When I saw RESOGUN I couldn't believe how these Housemarque guys took Defender to a new level. I wondered... what would happen if we teamed up? Mash up old school arcade with mad voxel tech and crazed nouveau Helsinki gamers... All I know now is that it is going to be explosive"

Defenders-DLC er på vej til spillet i næste uge. Vi forventer dog mere om dette samarbejde i de kommende måneder. Måske på GDC eller E3?

Resogun

Relaterede tekster

ResogunScore

Resogun

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Blichfeldt

Finske Housemarque er klar med et nyt arkade-brag til PlayStation 4, men kan det måle sig med udviklerens tidligere mesterværker? Læs med her og få svaret...

2
Resogun får PS4 Pro-opdatering

Resogun får PS4 Pro-opdatering

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Det lader til, at Sony ikke bare har forberedt PS4 Pro-opdateringer til selve udgivelsen af konsollen, men også udgiver dem efter. Udvikleren Housemarque har nemlig...Indlæser mere indhold