Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Houston Outlaws har frigivet tre af sine spillere

Creative, Doge og Lep forlader alle Overwatch League-franchisen.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Houston Outlaws endte med at have en ganske imponerende 2022 Overwatch League-sæson og blev i sidste ende en af de bedste lister i hele ligaen. Men de undlod at gå hele vejen, hvilket betyder, at franchisen stadig søger efter det undvigende mesterskab.

Nu hvor 2022 er i bøgerne, er holdet allerede begyndt at annoncere rosterændringer og flytninger og afslørede, at tre spillere ikke vender tilbage til 2023-sæsonen. Disse personer er Kim "Creative" Young-wan, Tomas "Doge" Kongsøre og Joseph "Lep" Cambriani.

Om de frigivne spillere udtalte Outlaws: "I dag siger vi farvel til @OW_Creative, @Doge_OW og @Lep_ow.

"Tak, fordi du sluttede dig til vores team og hjalp med at løfte det til et historisk højdepunkt. En gang fredløs, altid fredløs."

Hvor en af spillerne skal hen, er endnu ikke fastlagt.

Overwatch 2

Relaterede tekster

1
Overwatch 2Score

Overwatch 2

ANMELDELSE. Skrevet af Ben Lyons

Blizzards ventede efterfølger til det populære skydespil er udkommet, men hvordan fungerer det som... ja, efterfølger?Indlæser mere indhold