Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Houston Outlaws har underskrevet Gargoyle

Det texanske hold har styrket sin tanklinje.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Houston Outlaws Overwatch League-holdet vil konkurrere i Pro-Am-begivenheden 2023 i næste uge, og forud for den dato har holdet nu annonceret underskrivelsen af endnu et medlem til sin trup. Dette kommer i form af en tilføjelse til sin Tank-linje, hvor en anden sydkoreansk stjerne slutter sig til listen.

Konkurrencen om startpladsen Tank sammen med Lee "Fearless" Eui-Seok bliver den nye tilføjelse af Lee "Gargoyle" Beom-jun. Da Fearless normalt er kendt for sin ekspertise inden for Main Tank-rollerne (Winston, Reinhardt), kommer Gargoyle til teamet og bringer et særligt fokus på Off-Tank-roller (D.Va, Zarya).

Med hensyn til hvem der får startpositionen og kun aktiv Tank på Outlaws for 2023-sæsonen, har holdet endnu ikke offentliggjort denne meddelelse.

Overwatch 2
Photo: Overwatch League

Relaterede tekster

1
Overwatch 2Score

Overwatch 2

ANMELDELSE. Skrevet af Ben Lyons

Blizzards ventede efterfølger til det populære skydespil er udkommet, men hvordan fungerer det som... ja, efterfølger?Indlæser mere indhold