Dansk
Gamereactor
hardware-tekster

Huawei FreeBuds 6i

Huawei kan designe hardware, det kan de bare.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Man kan sige meget om Huaweis brogede historik det seneste årti, og naturligvis diskutere frem og tilbage om hvorvidt de retslige konsekvenser der stort krøblede deres smartphone-forretning i Vesten er berettiget, men det er svært at argumentere imod deres evne til at skabe spændende hardware.

Om det er deres overraskende lækre monitors, deres højtalere eller deres in-ears, Huawei har altid formået at skabe blikfang, kvalitet og design, og det gør sig så sandelig også gældende for de nye FreeBuds 6i, et sæt in-ears der koster €99,99, og dermed er billigere end stort set samtlige alternativer der tilbyder nogenlunde samme specifikationsliste.

Det er ret vildt hvad du reelt set får for pengene her for at sige det mildt. Designet er samme ovale form som vi tidligere har set, med stærke magneter der holder både enheder og låg lukket. Du får et batteri på 510mAh i etuiet, samt 55mAh i hver enhed, som giver godt og vel et lille døgns spilletid med aktiv støjreduktion slået til, og meget, meget mere hvis du slår det fra. Det hele er godt skruet sammen, og ingen steder mærker du at du betaler markant mindre for de her in-ears kontra de mere etablerede spillere på markedet. Der er sågar IP54-certificering.

Dette er en annonce:
Huawei FreeBuds 6i

Resten af pakken er øvrigt også på plads. Internt finder vi Bluetooth 5.3, der sikrer multipoint-funktion, lang rækkevidde og en stabil forbindelse. Huawei har udstyret FreeBuds 6i med 11 millimeter quad-magnet dynamic drivere, der spiller i frekvensen 14Hz-40KHz. Det er ret bredt, og lyden er for det meste ret skarp, bred og dyb. Det er lettere meningsfulde ord dog, men lad os bare sige at hvorimod særligt separation i lydlagene i mere kompleks musik fortsat er reserveret til de lidt dyrere drenge, så er det her best-in-class for segmentet, og Nothings Ear 2 og Googles Pixel Buds A kan slet, slet ikke hamle op med det lydbillede Huawei konstruerer her.

Og så er der aktiv støjreduktion, og gud hvor det virker - særligt til prisen. Selve teknologien kalder Huawei ANC Dynamic 3.0, som kan undertrykke vedvarende støj svarende til 27 decibel. Det betyder at der er tale om ret effektiv støjreduktion her, og her kan vi igen kun kvittere med et skulderklap. Nej, Huawei formår ikke helt at knuse pludselige støjkilder, men til €99 er det helt, helt i orden.

Huawei FreeBuds 6i
Dette er en annonce:

Du styrer dem via Huawei AI Life-appen, som via Android fortsat skal sideloades som en APK. Den fungerer fint, men det er nu alligevel her, at Huawei snubler lidt, som altid. Appen er lettere forvirrende, er sløvere end andre tilsvarende apps og det er klart den mindst tilfredsstillende del af hele produktet. Når det så er sagt kan du let åbne appen en enkelt gang, lave en EQ-profil, lave dine egne gestures og så er du færdig.

Derudover er det eneste reelle problem, at Huawei har valgt at man skal trykke på enheden for at styre dem. Vi foretrækker alle her at klemme om selve stilken, eftersom det at trykke altid presser enheden dybere ind i øregangen, der ikke er synderligt rart. Men derudover er FreeBuds 6i en genistreg til prisen, og de er så uhyre lette at anbefale af netop den grund.

08 Gamereactor Danmark
8 / 10
overall score
er vores samlede netværkskarakter. Hvad er din? Netværkskarakteren er et gennemsnit af alle redaktionernes individuelle karakterer

Relaterede teksterIndlæser mere indhold