Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Spec Ops: The Line

Humble Bundle og 2K Games går sammen om endnu et bundle

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Humble Bundles er en god måde at udvide sin Steam-samling på, og det seneste af slagsen - der består af spil fra 2K Games - er et temmeligt godt tilbud uanset hvordan man vender og drejer det.

Som altid er spiludvalget delt ind i tre niveauer, og du vælger selv hvad du vil betale og hvor stor en andel der skal gå til velgørenhed. De tre grundspil (som du kan få for mindst $1) er Spec Ops: The Line, The Darkness II og Duke Nukem Forever.

Betaler du mere end gennemsnittet ($8,35 i skrivende stund) får du også Civilization V, NBA 2K16, Mafia II: Digital Deluxe Edition og en Battleborn Start Skin Pack (og der bliver tilføjet flere spil senere, som man også får adgang til hvis man køber nu).

Giver du derimod over $15, får du Battleborn samt 230 platinum til at bruge i spillet, såvel som Borderlands: The Pre-Sequel.

Det betyder at Battleborn nok har sat rekord for være det spil, der er gået hurtigt fra detailhandel til Humble Bundle. Men det er godt nyt for dem der kan lide spillet, da det betyder at der snart kommer en masse nye spillere til.

Uanset om du er interesseret i Battleborn eller ej, så er det værd at samle grundpakken op, da Spec Ops: The Line er ret fantastisk. Kig forbi Humble Bundle-websiden for flere detaljer.

Spec Ops: The Line

Relaterede tekster

Spec Ops: The LineScore

Spec Ops: The Line

ANMELDELSE. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Historien er i centrum, når Yager og 2K Games tager os med til et katastroferamt Dubai. Og heldigvis for det. Læs anmeldelsen her.Indlæser mere indhold