Dansk
Gamereactor
nyheder
Company of Heroes 2

Humble Bundle tilbyder Company of Heroes-serie til lav pris

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Elsker du historien om 2. verdesnskrig samt strategispil, så kan det være en god idé at tjekke Humble Bundle's seneste Humble Company of Heroes Anniversary Bundle.

For 7 kroner får du det originale Company of Heroes, de to udvidelser samt multiplayerudgaven af Company of Heroes 2.

Betaler du mere end gennemsnittet, der lige nu er 50 kroner, får du ud over de førnævnte titler, Company of Heroes 2, 4 udvidelser, samt det officielle soundtrack.

Smider du 16 kroner ekstra oven i får du alle udivdelserne til Company of Heroes 2, samt en bog med en masse illustreringer omkring spillets udvikling.

Går du med et ønske om at have en t-shirt med Company of Heroes sammen med hele spilsamlingen kan dette lade sig gøre for kun 200 kroner. Denne t-shirt er desuden eksklusiv i anledningen af dette tilbud.

Se tilbuddet her.

Company of Heroes 2

Relaterede tekster

Company of Heroes 2 - kulde, kugler og Quinn

Company of Heroes 2 - kulde, kugler og Quinn

NYHED. Skrevet af Lee West

Bengt Lemne mødte Relics Quinn Duffy for at høre mere om Company of Heroes 2. Strategispillet udkommer som bekendt om få dage - den 25. juni. Husk du kan læse...

Company of Heroes 2-demo ude nu

Company of Heroes 2-demo ude nu

NYHED. Skrevet af Lee West

Det er let at overse denne generations spil i mængden af E3-annonceringer, men er du til real-time-strategi, så er der godt nyt. Sega og Relic har nu udgivet en kort demo...Indlæser mere indhold