Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
lifestyle

Hvem er den nye Twitter CEO?

Og har Elon sat hende op til fiasko?

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

For nylig meddelte Elon Musk over på Twitter, at den sociale medieplatform ville få en ny administrerende direktør, og at han ville træde ind i en rolle, der fokuserede mere på produktdesign og ny teknologi.

Linda Yaccarino, som er den nye administrerende direktør, vil primært fokusere på forretningsdrift og vil hjælpe Musk med at omdanne Twitter til X, hvad han kalder "alt-appen." Yaccarino har bestemt legitimationsoplysninger til at træde ind som Twitter CEO. Hun tilbragte 15 år hos Turner Entertainment, hvor hun førte tilsyn med lanceringen af deres streamingtjeneste, før hun flyttede til NBCUniversal som chef for reklamesalg og hjalp med at lancere streamingtjenesten Peacock.

Hun har altså erfaringen, men nogle mener, at Yaccarino stadig bliver sat op til at mislykkes af Musk. Indtil videre har Musks løb af Twitter mildest talt været kontroversielt, da han kun har fundet støtte i sit ekkokammer af tech-bros. Hans ideer til platformen har i bedste fald været rystede, og han er ofte gået tilbage på politikker, fordi en anden fortalte ham, hvordan han kunne gøre tingene bedre. For nogle betyder det, at han i det væsentlige har bestået Yaccarino et stort problem uden at rydde op i noget af det.

Det ser også ud til, at Yaccarinos rolle kun kan være af navn, da Musk vil bevare kontrollen over Twitter som administrerende formand for det sociale medie.

Dette er en annonce:

Hvad synes du om den nye Twitter CEO? Kan hun styre det bål, platformen er blevet?

Tak, PC Gamer.

Hvem er den nye Twitter CEO?
Dette er en annonce:


Indlæser mere indhold