Dansk
Gamereactor
nyheder

Hvilke spil fra sommerens shows glæder vi os mest til hos Gamereactor Spilstrøm

Og hvem var bedst med spåkuglen?

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Nu har støvet efterhånden lagt sig efter et par uger med masser af showcases, der kastede lys over et væld af de spil, vi kommer til at sidde i hænderne med de kommende år. I ugens afsnit gennemgår vi de største shows og peger på vores favoritter fra dem - lige fra de største AAA(A)-titler til små, skæve indiespil.

Vi skal også have resultatet af sidste uges forudsigelser. Bliver det Magnus, Ketil eller Lasse, der løber med titlen som Spilstrøms spåmand, og dermed får lov til at tvinge de to andre til at spille et spil i en genre, de normalt undgår?

Som altid vil vi gerne diskutere jeres spørgsmål i programmet, så send gerne dit til [email protected]. Det kan være stort og småt. Så længe det er noget, du er nysgerrig efter at høre os snakke om. Vi har haft svært ved at skaffe spilkoder på nogenlunde basis, men vi arbejder på andre former for belønninger til dem der indsender.

Vi skal naturligvis også huske at takke Danish Xbox League, Nintendo Danmark Switch + Nextgen og PlayStation 5 Danmark for at vi må bruge jeres grupper til at gøre opmærksom på vores lille udsendelse.

Du kan lytte til episoden herunder, eller finde os på Spotify, Google Podcasts, Apple Podcasts og Audible.

Hvilke spil fra sommerens shows glæder vi os mest til hos Gamereactor Spilstrøm


Indlæser mere indhold